lisa grundin

TIMES FLY

En sneak peak på min nya fluff-jacka jag köpte förra veckan. Känner mig precis som en teddybjörn i den, så mjuk och gosig som den är!!

Provade Barebells nya bar i veckan- "salty peanut". Heeeelt i min smak, nästan som Snickers. Yummy!!

...

Jag måste sluta tjata om hur fort tiden går, men den gör verkligen det! Har haft fullt upp i veckan med både jobb och träningar. Haft tester på träningen i skolan och förberedelser för nästa veckas miljontals prov. Så farligt är det dock inte, mer än att sakerna måste börjas ta tag i.  Har börjat vänja mig vid att skolan är uppbyggd på det sättet att alla prov och inlämningar ligger på samma vecka och försöker gilla läget nu. Inbillar mig att allt blir mycket enklare då!

Efter skolan gick jag som vanligt på torsdagar till träningen direkt. Var så seg i kroppen idag på träningen dock. Det var ovanligt kallt i både vattnet och hallen, så direkt när jag kom hem åt jag snabbt innan jag la mig i sängen och läste ett par kapitel i en bok vi läser på svenskan. Nu har precis målat naglarna och ska snart kolla första avsnittet på nya säsongen av "Syrror", innan jag somnar. 

Imorgon är det fredag, wihooo 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas