lisa grundin

HÖSTLISTA

Vad är det bästa med hösten? 

Hur klyshigt det än låter så är det faktiskt de mysiga dagarna och kvällarna man kan få till. Med en bra film, mysiga filtar, tjocka sockor och varma drycker är man hemma. 

Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan? 

Då hade jag gått mer än en månad på gymnasiet. Hade lite halvsvårt att vänja mig vid en ny klass, började vara tränare mer och mer, klippte av en bra bit av håret och hade förmodligen vant mig vid vardagen igen efter sommarlovet, precis som nu.

Hur höstmyser du? 

Efter en heldag på stan med höstshopping, lite fotande och en mysig fika med en vän, åker jag hem. Tar en varm dusch eller ett bad, kryper ner i soffan under täcker framför en film, med något varmt att dricka och gott att äta. Perfekt.

Bästa musiken för regniga dagar?

DEN HÄR Spellistan. Brukar spela den innan jag ska sova. Lite sådan musik gillar jag under en lugn och regnig hemmadag eller en promenad i höstrusket.  

Vad kommer du äta och dricka i höst?

Soppa. Det kan jag verkligen längta efter. När det bjuds på köttfärssoppa med rotfrukter och mjuktbröd med ost, då är det lycka! I dryckesväg ska jag ge te ytterligare en chans i höst, men förmodligen kommer jag sitta med en kopp varm choklad betydligt oftare. 

 Favoritplagg till hösten? 

Halsdukar. Älskar att vira in halsen och huvudet i en skön halsduk. Dessutom är det riktigt snyggt och man ser höstredo ut på ett kick! Måste också få säga kappor, sockor, vantar, mössor, stickade tröjor och knästrumpor... hihi. 

Hur förbereder du dig för vintern?

Lyssnar på julmusik, letar recept på julgodis och drömmer mig bort till skidbacken!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas