lisa grundin

SNYGGA TAVLOR GÖR SNYGGA VÄGGAR

Guldramar - här / kaktusprint- här / eucalyptusprint - här

Kommer ni ihåg mina snygga tavlor och posters jag fick hem i våras i samarbete med POSTERSTORE.se Ni vet, dom som säljer massvis med fina tavlor. Är fortfarande så nöjd med mina och nu har vi ännu ett samarbete igång och lite eventuella framtidsplaner ni kommer få ta del av. Om ett par veckor är planen att jag ska byta rum, eftersom min syster flyttat. Har börjat rensa ur saker ur mitt rum och börjat fundera på hur jag vill ha det. Är fortfarande inne på spåret med gulddetaljer i rummet, så dessa ramar kommer passa perfekt. Mina guldfärgade och stilrena ramar finns som jag berättat även i flera olika storlekar och andra färger. Som ni ser har jag redan börjat testa hur de skulle kunna sitta i mitt nya rum som än sålänge är ganska tomt. Det sitter ett par hyllor på väggarna som jag tror kommer få sitta kvar där. Tycker tavlorna platsade bra där. Annars kan de eventuellt åka upp på väggen.

Visst är det snyggt att få in lite grönt också? Jag gillar det, speciellt när väggarna är vita som de kommer fortsätta vara. När man får in lite växter i ett rum blir det genast mer liv, dehär växterna behöver man heller inte oroa sig för att glömma vattna! Jag gillar att deras snygga posters finns i olika storlekar, precis som med ramarna. Då kan man enkelt välja om man vill ha en enda stor tavla, eller ett gäng mindre! 

Anger ni koden: lisagrundin15 får ni 15% rabatt på allt på deras hemsida fram till 27 september. Jag fundrar på att införskaffa mig ett gäng mindre tavlor som matchar med mina nuvarande när det är dags för slutfixet i mitt nya rum! 

Kram underbaringar 

här / här / här

här / här / här

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas