lisa grundin

VAD VECKAN HAFT ATT ERBJUDA

Måndagens sysselsättning ↑ Första måndagen på länge som jag var ledig, så var på ett sätt skönt att bara komma hem, dra på sig mjukisar och ta itu med sånt som ska göras. Hann även med att äta banangröt framför en serie och övningsköra med pappsen! Vad har mer hänt i veckan? Jag hade faktisk gjort ett inlägg i måndags som innehöll just mina planer för veckan. Men som vanligt krånglar den här portalen, så ingenting har fungerat här den här veckan.. Har faktiskt tagit tag i det här med byte av portal, för att fräscha upp bloggen en aning och hitta på något nytt!! Lite av designen saknas, sedan startar vi om på nytt! 

SÅ, veckan har bestått av både tränigar, jobb, jobbmöten och MASSA plugg. Var även på universitetet i veckan på universitetsdagarna och lyssnade på ett gän föreläsningar om alla program som finns. Tror nästan jag blev mer förvirrad än innan gällande vad jag vill bli och om eller till vad jag vill plugga. Dock känner jag ingen stress och det tror jag inte man behöver göra heller! 

Imorgon är det redan fredag och jag har faktisk en klipptid bokad direkt efter skolan! Det behövs verkligen, trots att jag trivs så i min längd jag har just nu. MEN, senaste gången jag klippte mig var förra hösten, alltså för ett och ett halvt år sedan. Det är med andra ord dags för en uppfräschning! I helgen är jag även ledig så har både smått & gott inplanerat. Ska bland annat fixa lite inför nästa veckas kalas för mig! 6 DAYS TO GO... 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas