lisa grundin

TOUCHDOWN

Kl 06.30 satt vi i bilen imorse, vilket mer kändes som mitt i natten. Vi plockade upp Emma & Jeppe, stannade och köpte kaffe sedan åt vi frukost i bilen. Solen gick upp hemma i Örebro och fortsatte lysa hela långa vägen... 

... fram till Åre. Vi kom fram till klarblå himmel och ett strålande väder. Helt perfekt. Efter någon timmes fix på rummet tog vi oss en promenad ner till torget, handlade lite och satte oss ute i en bar en snabbis. Ute afterski kan vara bland det bästa, (trots att vi inte åkt skidor idag. Fick bli after bil helt enkelt ;))

Fina mammsen & syster 

Ikväll hade vi bord på en restaurang nere vid torget. Ett supermysigt ställe - Creperi & logi. Ett ställe vi inte varit på tidigare som serverade crepes i alla möjliga former. Jag fick in en med bland annat kyckling, pesto & soltorkade tomater. Alla var nöjda och belåtna när vi gick därifrån. Är fortfarande proppmätt, vilket brukar tyda på ett gott betyg! 

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och sova. Trots en massa sömn i bilen är jag så trött. Hotellfrukost imorgon och en dag i backen kräver sin vila ;)

Godnatt 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas