lisa grundin

FRIDAY FEELS

Fina blommisar jag fick i onsdagsmorgon. Fick så mycket fina blommor att jag blir helt till mig. Älskar att ha buketter och växter i rummet. Dem här var dessutom så våriga och fina!! 

Känns bokstavligen som att den här veckan startade igår. Den har gått så fort. Haft en strålande vecka i och med min födelsedag och allt fix runtomkring den. Lite helg på detta gör den inte sämre heller. Gick en kortis dag i skolan som endast bestod av två lektioner, varav en var träning då vi körde spinning. Åt sedan lasagne i skolan innan jag åkte hemåt, packade om väskan och invigde min cykel ner till gymmet. Åt lite mellanmål när jag kom hem, sedan åkte mamma och jag och hämtade ut ett paket med ramar till både min syster och mig. Beställt hem ett par till guldramar precis likadana som de jag redan har fast i en annan storlek. Har tänkt utöka min tavelvägg och få upp lite nytt på väggarna! 

Vad som står på helgens schema är jobb imorgon, sedan på söndag åker jag och Jullan upp till Stockholm för att gå på Harry Styles. Ska bli superkul!! Att göra något helt annat en söndag, få hänga med Jullan och lyssna på bra musik! 

Hoppas ni får en fin kväll och helg!! KRAMAR 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas